Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Metech Sweepers & Scrubbers


Alles voor brandschone vloeren

Onze machines maken al sinds 2004 duizenden vloeren brandschoon. Maar wie zijn wij? Wij zijn het team van Metech, een team wat gaat voor de meest schone vloer met de beste machines. Vanuit Barneveld bedienen we het hele land met nieuwe en gebruikte veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit. Je kunt ze bij ons kopen, huren en leasen. Problemen? We zorgen ook voor service en onderhoud. Omdat we zeggen dat iedere vloer brandschoon hoort te zijn, leveren we ook bouwstofzuigers en reinigingsmiddelen voor jouw schrobmachine.

Gespecialiseerd

Handelsbedrijf Metech is opgericht door Job Meijer. We begonnen breed, maar zijn inmiddels sterk gespecialiseerd in reinigingsmachines. Zoals je onder ons logo ziet: sweepers & scrubbers. Geen zorgen: we hebben niet alleen verstand van techniek. We leveren, geven advies en bedienen onze klanten met de best denkbare service op alle merken veegmachines en schrobmachines. We garanderen altijd:

  • Snelheid: Zo snel mogelijk een offerte of een monteur op locatie.
  • Kwaliteit: Hoogwaardige machines van diverse merken.
  • Voorraad: Meer dan 150 nieuwe én gebruikte machines op voorraad in onze showroom!

Meijer veegmachine en schrobmachine

Het grootste bewijs van onze expertise? Als we het zelf mogen zeggen, is dat onze eigen Meijer machinelijn. Daarin vind je topkwaliteit veegmachines en schrobmachines. In 2014 introduceerden we het eerste model, maar vandaag de dag staan ze nog steeds bekend om hun eenvoudige bediening en lage kosten. Wat een Meijer veegmachine of schrobmachine doet? Hij combineert het beste van alle veeg- en schrobwerelden in één machine.


Neem contact op met Metech Sweepers & Scrubbers

Berichten van Metech Sweepers & ScrubbersNog geen berichten gepost door Metech Sweepers & Scrubbers

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht