Mesa Coatings BV


Mesa Coatings is een internationaal opererend bedrijf gelegen in Bladel. Mesa Coatings is dé specialist in kunststof vloer- en wandsystemen voor de B2B markt. Mede dankzij onze specialisten en jarenlange ervaring kunnen wij hoogstaande coatingsystemen leveren. Mesa Coatings is in staat om bedrijfsvloeren tot wel 2000 m² in 1 dag te voorzien van een hoogwaardig mesa vloer- of wand systeem.

Actief in meerdere landen

Mesa Coatings is op dit moment actief in verschillende landen zoals: Nederland, Duitsland, België en Luxemburg maar wij hebben ook projecten afgerond in Amerika, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zwitserland en Engeland. De komende jaren gaan wij ons richten op verdere internationalisering van Mesa Coatings door middel van o.a eigen vestigingen in Europa.

Contactinformatie
sales@mesa-coatings.eu
https://mesa-coatings.eu/


Neem contact op met Mesa Coatings BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!