Merford Acoustic Materials B.V.


Iedereen heeft recht op een gezonde, veilige en comfortabele omgeving om in te wonen, werken en leven. In zo’n omgeving mag geluidsoverlast niet voorkomen. Toch hebben veel mensen daar last van, zeker nu we steeds dichter op elkaar leven. Wij willen elke vorm van geluidsoverlast wegnemen met innovatieve, hoogwaardige en duurzame oplossingen. Of het nu gaat om lawaai van fabrieksmachines, een swingende beat uit een discotheek of het ontluikende viooltalent van het buurmeisje. Is het nodig om een nieuwe oplossing te creëren? Prima! Innoveren maakt ons werk leuker.

Het begint met luisteren

Kwaliteit leveren kan alleen als we goed luisteren naar de vragen en wensen van onze klant. Uw situatie is uniek en vraagt om een oplossing die er precies bij past. Daarvoor is een nauwkeurige voorbereiding nodig. We creëren de beste resultaten door samen te werken en een langdurige relatie op te bouwen. Door goed te luisteren en genoeg te sparren, leggen we een belangrijke basis voor de fase van uitvoering. Hebben we het product opgeleverd? Dan houden we natuurlijk contact met u. U kunt altijd rekenen op onze support wanneer er iets misgaat of vervangen moet worden.

Maatwerk leidt tot kwaliteit

Wilt u geluidsoverlast voorkomen of oplossen? Of wilt u de kwaliteit van geluid in een ruimte verbeteren? Wij bieden allerlei oplossingen, zowel standaard als op maat. U hebt keuze uit verschillende deuren en gevels waarmee u geluid binnenhoudt, buitensluit of isoleert. Ook creëren we talloze producten om gewenst of ongewenst geluid te beheersen. Alle oplossingen op maat maken we op onze hoofdlocatie in Gorinchem. Daar werken onze engineers, tekenaars en monteurs onder één dak samen.

Contactinformatie
info@merford.com
https://www.merford.com/nl


Neem contact op met Merford Acoustic Materials B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!