MeoModo B.V.


Biologische voeding heeft (zeker in Nederland) een imago wat momenteel met de dag groeit en mooier wordt. En terecht! Want bio heeft de toekomst: bio is het lekkerst en bio is het beste voor mens, dier en aarde.

Steeds meer aanbieders van eerlijke producten van de natuur weten hun weg naar jou te vinden. Wat GreenAge gaat verder dan jou “alleen” het beste van de natuur te geven. Wat wij belangrijk vinden en waar wij goed in zijn, is het tastbaar maken van de herkomst en historie ervan. En dat we zelf laten zien wat je ermee kunt doen: met diverse zelf gecreëerde recepten, tips en ideeën.

Bio een gegeven, fair vanzelfsprekend, smaak een eis

GreenAge brengt alleen producten op de markt die biologisch zijn. De boeren met wie wij samenwerken, behandelen hun gewassen zoals een chef dat doet bij de bereiding van zijn gerechten; toegewijd en liefdevol. Wij beschouwen “onze” boeren als familie en samen proberen wij zo respectvol mogelijk om te gaan met het leven op aarde. Bij biologisch ligt de nadruk meer op natuur & dieren, bij onze boeren op de mens. Vanzelfsprekend hoort daar een prijs bij die fair is, voor en door iedere schakel in de keten.

Alleen producten die qua smaak en kwaliteit opvallen en boven de rest uitstijgen, kunnen een plekje in het GreenAge assortiment verdienen.

Contactinformatie
info@greenage.nl
http://www.greenage.nl/


Neem contact op met MeoModo B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!