Menken van den Assem Frozen Food B.V.


Menken van den Assem Fresh Food B.V. begon met haar activiteiten in 2002. Een nieuwe onderneming waar met een enthousiast team gewerkt wordt aan het bedenken, ontwikkelen, verpakken en leveren van verse foodconcepten, vaak onder private label, voor diverse Nederlandse en Europese supermarktorganisaties en hun toeleveranciers. Strategisch kiezen we ervoor om de producten op basis van onze specificaties elders te laten produceren. Hierdoor creëert Menken van den Assem Fresh Food B.V. onafhankelijkheid en de mogelijkheid om een breed gekoeld assortiment producten te verpakken op diverse moderne verpakkingslijnen in de BRC gecertificeerde productieruimte in Den Haag.

Visie

De consument toont een stijgende belangstelling voor eerlijke, lekkere en verse producten, zonder onnodige toevoegingen die makkelijk te bereiden zijn en voor een welkome afwisseling zorgen in de dagelijkse drukte.

Retail zoekt een flexibel en vernieuwend assortiment verse en pure producten. Bij voorkeur onder private label. Verder is er een sterke vraag naar eerlijke, nieuwe merken, gemaakt door kleinere, gepassioneerde bedrijven gespecialiseerd in één bepaald product. Zodat Retail zich kan onderscheiden ten opzichte van grote A-merken en andere retailers.

Missie

Menken van den Assem Fresh Food wil dé partner voor Europese Retail organisaties en hun toeleveranciers zijn. Om zo met een verscheidenheid aan vernieuwende concepten van kwalitatieve, pure producten onder Zwagers label of private label snel in te spelen op trends in de markt en wensen van de klant.

Contactinformatie
info@menkenvandenassem.nl
https://www.menkenvandenassem.nl/


Neem contact op met Menken van den Assem Frozen Food B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!