Meindersma B.V.


Over de kracht van een klassiek familiebedrijf

In 1980 hebben mijn ouders Meindersma Haaksbergen opgericht. Ze gingen samen simpelweg met twee koffers op pad, hij met het porselein van Villeroy & Boch, zij met klassiek damast. Ogenschijnlijk simpelweg, want ze hadden allebei natuurlijk wel de nodige vakkennis opgedaan in loondienst. Eindelijk konden ze opereren naar eigen inzicht. Zorgen dat een klant tevreden is, dat is het allerbelangrijkste dat ik van mijn ouders geleerd heb en waar wij met inmiddels vijftien medewerkers allemaal voor staan. En aan de aanpak van mijn ouders heb ik in wezen niets veranderd sinds ik in 1995 bij de zaak kwam. Die aanpak heeft te maken met respect voor de klant, die we behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden.

Een tevreden klant betekent bij ons…

  • dat u een vaste contactpersoon krijgt met een direct telefoonnummer
  • dat die medewerker – één van onze verkopers of ikzelf – goed naar uw wensen luistert, zorgvuldig naar de stijl kijkt die u wilt voeren en dus met u meedenkt.
  • en dat hij of zij daarop een advies baseert: persoonlijk, vanuit betrokkenheid en op maat.

Verrassende mogelijkheden

Inmiddels laten we onder ons eigen label Pro Mundi zo’n 150 artikelen maken, allemaal kwaliteitsproducten waar behoefte aan blijkt te zijn. We importeren alle gerenommeerde merken, we leveren wat u als klant maar wilt, maar vooral: we denken met u mee en kunnen daardoor met verrassende mogelijkheden bieden waar u misschien nog niet bij had stilgestaan.

De kracht van een familiebedrijf

We komen graag naar u toe, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom, waar u allerlei modellen en ontwerpen kunt bekijken en de sfeer van ons bedrijf kunt proeven. Onze vijftien medewerkers en ik ontvangen u van harte. En wees niet verbaasd als u dan mijn 80-jarige vader tegenkomt, hij is nog elke dag op de zaak.

Contactinformatie
info@meindersma.nl
https://www.meindersma.nl/


Neem contact op met Meindersma B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!