Matrix Fitness


VOOR DE BESTE FACILITEITEN VAN DE WERELD

Wanneer uw fitnesscentrum Matrix kiest, krijgt u meer dan eersteklas prestaties, laagdrempelig ontwerp, verbonden technologie en duurzaamheid die bestand zijn tegen zware omstandigheden. U krijgt een duurzame relatie die gericht is op succes. Wij werken met u samen om vooruitstrevende oplossingen en geavanceerde producten te bieden voor uw grootse opening en elke dag erna.

VOOR BIJ U THUIS

We zijn van mening dat fitness-liefhebbers ook thuis een training van fitnessclub-kwaliteit moeten krijgen. Alleen Matrix biedt de dynamische prestaties, uitgebreide functionaliteit en buitengewone duurzaamheid die u nodig hebt om alles uit elke training te halen. Het is alles wat u leuk vindt aan een training bij de fitnessclub, plus een slank ontwerp dat prachtig in uw huis past.

VAN FAMILIEBEDRIJF NAAR WERELDWIJDE FITNESSFAMILIE

Ontdek hoe ons moederbedrijf evolueerde van de visie van één man tot een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat fitness en wellness voor altijd opnieuw definieerde.

VERBETEREN VAN ERVARINGEN OVER DE GEHELE WERELD

Het is niet overdreven om te zeggen dat onze unieke aanpak de fitness- en wellnesservaring wereldwijd opnieuw heeft gedefinieerd. Dankzij ons internationale innovatieproces en onze toewijding aan partnerschap kan Matrix overal voldoen aan fitnessbehoeften, van drukke stedelijke centra tot en met afgelegen eilanden.

Contactinformatie
info@matrixfitness.nl
https://nl.matrixfitness.com/nl


Neem contact op met Matrix Fitness

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!