Mastertent B.V.


Mastertent is bijzonder veelzijdig. De wensen van onze klanten staat voorop. We streven ernaar om eersteklas kwaliteit te leveren. Onze dagelijkse ambitie is om het leven van onze klanten en medewerkers te verrijken. Wij creëren unieke momenten met onze producten. Betrouwbaar en gepassioneerd.

Innovatieve technologieën en een uitstekend design zijn essentieel voor Mastertent. Wij bieden niet alleen uitstekende producten, maar ook op maat gemaakte oplossingen aangepast naar de wensen van de klant. Alles wat we doen moet uniek zijn – van de producten die we ontwikkelen tot de manier waarop we omgaan met onze klanten, partners en medewerkers.
We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en de mogelijkheden van duurzaamheid en zijn samen met onze partners, klanten en leveranciers altijd bezig om hieraan bij te dragen. Ons doel is om economische-, ecologische- en sociale belangen met elkaar te verbinden. De gehele waardeketen vindt plaats binnen de EU, de belangrijkste grondstoffen zijn afkomstig uit het land waar de productiefaciliteit is gevestigd: aluminium en staal uit Italië en hout uit Roemenië. De zonnepanelen op het dak van ons hoofdkantoor garandeert dat alle verbruikte elektriciteit voor 100% wordt opgewekt uit zonne-energie.

Contactinformatie
info@mastertent.com
https://www.mastertent.com/nl


Neem contact op met Mastertent B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!