The Branding Club


WAAR HET BEGON…

Het verhaal begint in 2017 op de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht. In het eerste jaar is het de bedoeling om een bedrijf in groepsverband op te richten. Samen met 5 mede-studenten hadden we een horecaplank met 2 inkepingen ontwikkeld om schuivende sausbakjes in de horeca tegen te gaan.  Nadat het project was afgerond heb ik Marvin’s Horecaplanken opgericht (voorheen Marvin’s Borrelplanken). Ik ben eerst op zoek gegaan naar houtbewerkers en fabrikanten binnen-en buiten Europa. Nadat ik de juiste leveranciers had gevonden, ben ik direct op zoek gegaan naar mijn eerste klant. Die vond ik toen ik langsging bij restaurant Bij Moov. Bij Moov had me doorverwezen naar de meubelzaak De Koperen Bel. Ze wilden graag een horecaplank kopen met de Domtoren daarin gegraveerd. Dat was het begin van Marvin’s Horecaplanken.

De #1 partner voor groeiende horecamerken

Upgrade vandaag nog je horecamerk met het grootste assortiment bedrukte horecaproducten en onbeperkt toegang tot een team van 40+ horecabranding-experts.

Contactinformatie

Savannahweg 69
3542AW Utrecht
Nederland

+31302657014
marvin@marvins-horecaplanken.nl
https://www.marvins-horecamaatwerk.nl/


Neem contact op met The Branding Club

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!