Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

MAQS Food Group


MAQS FOOD GROUP begon in 2008 met het leveren van kwalitatief gegrild en gegaard vlees dat als convenience product tal van oplossingen en toepassingen kent. De nadruk bij deze vleesproducten ligt in de vorm van reepjes, blokjes, plakjes en balletjes. Productie vindt plaats onder de hoogst mogelijk veiligheid als het gaat om hygiëne en kwaliteit. Daarom worden er altijd producten geleverd van constante kwaliteit, uitstekende smaak en vries-vers.

Vanaf begin 2019 maakt het merk The Smiling Cook onderdeel uit van MAQS Food Group. Een allesomvattend pastaconcept bestaande uit pasta’s, sauzen en verpakkingsmateriaal.

Creatieve ondernemers

Roel, Frank en Sander werken met hart en ziel aan MAQS Food Group. Met gezamenlijk een ton horeca-ervaring en een paar kratten ondernemersgeest zijn zij verantwoordelijk voor de producten en productontwikkeling. Daarbij staan kwaliteit, snelheid en smaak voorop. Met een gezonde dosis creativiteit en hun betrouwbare foodpartners ontwikkelen zij de beste convenience food voor horeca in de breedste zin van het woord.


Missie

De bedrijfsvoering van professionele keukens makkelijker en succesvoller maken. Met een sterke focus op kwaliteit leidt de flexibele aanpak van MAQS Food tot een uitgebreid assortiment met innovatieve producten. Altijd op zoek naar innoverende producten en concepten.

Convenience producten, voor optimaal gemak

Convenience food is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Van die handige producten die het bereiden net even sneller en makkelijker maken. In Nederland is convenience food intussen onmisbaar geworden. MAQS Food Group biedt een assortiment aan convenience producten aan dat regelmatig uitgebreid wordt. Denk aan vries verse pastasoorten, gegrilde kipreepjes, beef teriyaki, eiburgers en vegan saté.

Wil je met optimaal gemak een lekkere saus voor over je pasta, loaded fries, wokgerecht of vlees? Met de kant-en-klare sauzen van MAQS Food Group kan je alle kanten op. Super lekker maar ook super snel en super makkelijk!

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met MAQS Food Group

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!