Maître André – Lampo


Maatwerk in vers

Maître is dé maaltijdbereider van Nederland die elke dag vers en op maat gerechten bereidt. Wij zorgen ervoor dat deze snel en op het juiste moment bij klanten worden geleverd. Dat proef je. Letterlijk. Door onze manier van bereiden blijven de voedingswaarde en de smaak van verse ingrediënten optimaal behouden.

Lekkere en gezonde maaltijden

In een wereld die snel verandert, willen klanten lekkere, gezonde maaltijden die snel te bereiden zijn. Daarom doet Maître geen concessies aan kwaliteit en smaak. Onze eigen slagerij en goed geoutilleerde keuken met betrokken koks dragen hier aan bij. Elke dag weer.

Kwalitatief uitstekend…

Elke dag zijn onze betrokken koks in de keuken en slagerij aan de slag om kwalitatief uitstekende en lekkere gerechten te bereiden. Dagelijks volgen onze maaltijden snel hun weg naar de afnemers. Van retail- tot cateringbedrijven en van de horeca tot de institutionele markt.

…en snel geleverd

Als een betrokken partner gelooft Maître in het snel leveren van maaltijden. Afgestemd op de wensen van de klant. Of het nu gaat om verse maaltijden voor de citywinkels of foodserviceketens of steeds wisselende wereldgerechten, Maître levert altijd maatwerk.

Contactinformatie
andre@maitreandre.be
https://www.maitreandre.be/


Neem contact op met Maître André – Lampo

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!