Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Maasland Vleeswaren


Een familiebedrijf dat door Piet Groot Senior in 1961 is opgericht. De slagerij van destijds is nu een professionele ambachtelijke organisatie met vele mogelijkheden en omvangrijke productiecapaciteit. Tegenwoordig wordt Maasland Vleeswaren gerund door twee zonen: Ad en Piet Groot

Visie
Maasland Vleeswaren staat sinds 1961 voor kwaliteit, vakmanschap en passie voor vleeswaren. De basis van onze heerlijke vleeswaren zijn gebaseerd op authentieke recepten die wij continu verbeteren en aanpassen zodat de hoge kwaliteit van onze producten gewaarborgd blijven. Onze activiteiten baseren wij op duurzaam en verantwoordelijk ondernemen samen met onze klanten en leveranciers

Missie
Productie van kwalitatief lekkere vleeswaren die met zorg en aandacht, volgens authentieke recepten met sterk ambachtelijke inslag worden gemaakt, waarbij het begrip voor het natuurproduct en duurzaamheid waarmee wordt gewerkt centraal staat en betrokken medewerkers onder goede arbeidsomstandigheden en een open communicatie kunnen werken binnen een flexibele familieonderneming die gericht is op continuïteit.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Maasland Vleeswaren

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!