Lisimo B.V.


OVER ONS

Lisimo biedt u een breed assortiment aan koelverse pesto’s, tapenades en sauzen. In binnen- en buitenland gaan wij hiervoor op zoek naar de beste ingrediënten. Additieven worden niet aan onze producten toegevoegd. Voor een echte pure smaak gebruiken wij voor onze producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Naast Lisimo Pure is er nu ook een biologische lijn: Lisimo Organic. 25 Jaar geleden verkochten wij onze eerste verse keukenkruiden op de markt in Nijmegen. Al snel ontdekten horecagelegenheden de pure en natuurlijke smaak.

Door de beperkte houdbaarheid zijn verse kruiden in de keuken niet altijd handig, daarom zijn wij in 1995 gestart met de productie van verse keukenkruiden op oliebasis om zo de houdbaarheid te verlengen. Door de stijgende vraag zijn wij ons als ambachtelijk producent volledig gaan richten op onze verse pesto’s, tapenades en sauzen.

In de afgelopen jaren is Lisimo in de foodservice uitgegroeid tot een toonaangevend kwaliteitsmerk voor verse en eerlijke producten. De producten van Lisimo zijn een perfecte oplossing voor de horeca. Van broodjeszaak tot sterrenrestaurant. Maar ook voor de industrie hebben wij pasklare producten.

Contactinformatie
info@extractbv.com
http://www.lisimo.nl/


Neem contact op met Lisimo B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!