Lightspeed Netherlands B.V.


Lightspeed — Het complete ondernemersplatform voor ondernemers wereldwijd

Lightspeed ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Met ons horeca platform kunnen ondernemers wereldwijd hun dagelijkse processen vereenvoudigen, opschalen en een uitzonderlijke klantervaring bieden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lightspeed horeca tools:

Gratis horeca webinars

Van de moderne customer journey tot nieuwe omzetstromen, spijker je kennis bij en laat je inspireren door onze gratis webinars.

Bekijk hier de gratis webinars

 

 

Restaurant Kassasysteem

Het iPad kassasysteem dat het leven van horecaondernemers makkelijker maakt. Van het opnemen van bestellingen tot snel afrekenen en het bieden van de beste service: Lightspeed Restaurant is uw alles-in-één systeem. In een keiharde sector waar klanten een uitzonderlijke service verwachten, biedt Lightspeed een platform waarmee ondernemers hun efficiëntie kunnen verhogen en unieke ervaringen kunnen bieden, waardoor gasten blijven terugkomen. Run uw volledige zaak vanaf één platform.

Contactinformatie

Herengracht 54
1015BN Amsterdam
Nederland

+31470504825
info.nl@lightspeedhq.com
https://www.lightspeedhq.nl/


Neem contact op met Lightspeed Netherlands B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!