Light & Living


Wij zijn Light & Living, een dynamische groothandel met passie voor verlichting en interieur. Onze collectie stellen we samen met veel liefde voor onze producten, met veel aandacht, zelfs voor de allerkleinste details en voor een eerlijke prijs.

Geschiedenis

Ruim 40 jaar geleden werd Light & Living opgericht. In een kleine fabriekshal begonnen we met het maken van unieke lampenkappen. Al snel kwamen daar lampen bij zodat we een totaal verlichtingsconcept konden aanbieden. Na velen jaren actief te zijn op de verlichtingsmarkt zijn we ons gaan uitbreiden met woonaccessoires en (klein)meubelen. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen en hebben we voor ieder wat wils. Twee keer per jaar presenteren we met trots een nieuwe seizoenscollectie. We weten als geen ander dat thuis de basis is waar mensen zich vaak het fijnste voelen. Een eigen plek ingericht met comfortabele meubelen en sfeervolle verlichting. Daar denken wij graag in mee. Zo reizen we de hele wereld rond op zoek naar de mooiste verlichting en woondecoratie. Tijdens deze reizen ontwikkelen we unieke producten. We laten ons hierbij inspireren door de wereld om ons heen. We zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale artikel. Iets waarvan ons hart sneller gaat kloppen: het voelen van een onregelmatig patroon of structuur, een oogverblindende kleur of dat we geraakt worden door de pure eenvoud van een artikel. Deze momenten leggen we vast en vertalen we door in onze producten.

Missie

Onze belangrijkste missie is het bereikbaar maken van een inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep. ‘A world of inspiration’ is wat wij als Light & Living te allen tijde willen bieden. Twee keer per jaar presenteren we met trots een nieuwe seizoenscollectie. We laten ons inspireren door interieurbeurzen en trends uit verschillende landen die we bezoeken. Daarnaast luisteren we ook graag naar de wensen van onze klanten. Zo verrassen en inspireren we onze klanten iedere keer opnieuw!

Ondernemen met ons hart

Wij geloven met ons team in maatschappelijk ondernemen, daarom maken we ons sterk voor de Stichting Hart voor Haïti. Light & Living zet middelen en personeel in om het werk van deze stichting in Nederland en op Haïti mogelijk te maken. Wij kunnen dit mogelijk maken door het vertrouwen van onze klanten, een groot dank je wel.

Voor retailers

Bent u op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen? Wij denken graag met u mee om een passende collectie samen te stellen. Klik hier om een afspraak te maken met één van onze accountmanagers. Light & Living biedt:

  • Een snel wisselende en brede collectie in verschillende woontrends en interieurstijlen
  • Aantrekkelijke adviesprijzen
  • Een gezonde marge voor onze winkeliers. Dit staat bij ons hoog in het vaandel

 

Contactinformatie
info@light-living.nl
https://www.light-living.com/


Neem contact op met Light & Living

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!