Liffin Events B.V.


Ons verhaal
Een schat aan ervaring. Onze medewerkers hebben een schat aan ervaring op verschillende gebieden: van complete event producties, tot techniek en productontwikkeling.

Een ideale combinatie van de juiste mensen met de juiste ideeën op de juiste plek. En samen vormen wij de LIFFIN-familie. Een sterk en hecht team dat elkaar perfect aanvult met jarenlange kennis en ervaring.

Met hart en ziel

Een aanstekelijke passie. Waar we blij van worden? Tenten zo efficiënt mogelijk bouwen, meer accommodaties in een trailer krijgen, slim omgaan met emballages en nieuwe dingen ontwikkelen. Met hart en ziel gaan we elke dag ijverig en vol toewijding voor onze partners aan de slag. Het produceren van campsites zit in ons bloed. En deze aanstekelijke passie zorgt voor enthousiaste en verraste reacties van onze partners.

Zo werken we

Ontzorgen is onze kracht
Samen met onze partners prachtige campsites ontwikkelen in de stijl van het festival. Dat blijft voor ons telkens weer de leukste uitdaging. Jouw al je zorgen uit handen nemen is al jarenlang onze kracht. Zo kun jij naar hartenlust organiseren en verzorgen wij de rest. Jaarlijks dragen we op deze manier bij aan de ideale festivalervaring van tienduizenden gasten. Dat is voor ons de grootste beloning!

Contactinformatie
info@liffin.com
https://www.liffin.com/


Neem contact op met Liffin Events B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!