LG Electronics


De filosofie van LG draait om mensen, oprechtheid en vasthouden aan de fundamenten. Het draait om het begrijpen van onze consumenten en hen optimale oplossingen en nieuwe ervaringen bieden door onophoudelijke innovatie, waardoor zij een beter leven leiden.

Wij spreken veeleisende consumenten met sterke gevoelens aan. Mensen die doorgaan met het ontdekken van nieuwe activiteiten en nieuwe uitdagingen aangaan om meer te ervaren en beter te leven. Wij hebben ons merkbeeld geleidelijk en consequent ontwikkeld, door altijd te communiceren met ‘Life’s Good’. Wij zijn eigentijds en toch authentiek, door onze fundamentele filosofieën constant te ontwikkelen aan de hand van de moderne markt.

LG koestert zijn professionaliteit met een lange geschiedenis vol prestaties en neemt stappen om wereldwijd een toonaangevende organisatie te worden. LG Electronics stelt zich ten doel om het leven en de bedrijfsvoering van klanten te verbeteren met toonaangevende producten en technologie van wereldklasse.

Contactinformatie

https://www.lg.com/nl


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!