Levo Produktenmaatschappij B.V.


Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en dat is het tot op de dag van vandaag zo gebleven. Gevestigd te Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen vervaardigd. Vooruitstrevend en innovatief wordt continu gewerkt aan kwaliteit en productverbetering. Zo streven wij ernaar continu topkwaliteit te leveren voor onze afnemers. Levo is de ideale partner voor horecabedrijven in Nederland! Levo produceert een compleet assortiment aan horecaproducten. Al jarenlang is Levo sterk vertegenwoordigt bij horecabedrijven zoals: restaurants en hotels, brasseries, cafetaria’s en snackbars, strandpaviljoens, viswinkels, oliebollenbakkers, sportkantines, bedrijfskantines, en ook in de catering werkt men met Levo producten.

Wat heeft Levo u te bieden?

  • Uitstekende producten
  • Onderscheidende, milieuvriendelijke en innovatieve verpakkingen
  • Snelle levering
  • Goede service

Verpakkingsmogelijkheden

Deze producten worden geleverd in:

  • Blikken
  • Emmers
  • Dozen
  • 1.000 liter IBC containers

Onderscheidend vermogen

Levo probeert zich continu te onderscheiden door het op de markt brengen van producten met een duidelijke toegevoegde waarde. Deze producten worden afgevuld in unieke verpakkingen. Zo passen de Levo sauzen allemaal in een glutenvrij dieet en wordt Grenada Gold frituurolie afgevuld in een handige, milieuvriendelijke en afval besparende packzak van 5 liter (2 per doos).

Levo is de ideale partner voor horecabedrijven!

Levo produceert een compleet assortiment aan horeca producten. Al jarenlang is Levo sterk vertegenwoordigt bij horeca bedrijven zoals: restaurants en hotels, brasseries, cafetaria’s en snackbars, strandpaviljoens, viswinkels, oliebollenbakkers, sportkantines, bedrijfskantines, en ook in de catering werkt men met Levo producten.

Contactinformatie

Prins Hendrikkade 1
8801 JK Franeker
Nederland

+31517394141
info@levo.nl
https://www.levo.nl/


Neem contact op met Levo Produktenmaatschappij B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!