Horecava schuift door naar het voorjaar

Levo Produktenmaatschappij B.V.


Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en dat is het tot op de dag van vandaag zo gebleven. Gevestigd te Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen vervaardigd. Vooruitstrevend en innovatief wordt continu gewerkt aan kwaliteit en productverbetering. Zo streven wij ernaar continu topkwaliteit te leveren voor onze afnemers. Levo is de ideale partner voor horecabedrijven in Nederland! Levo produceert een compleet assortiment aan horecaproducten. Al jarenlang is Levo sterk vertegenwoordigt bij horecabedrijven zoals: restaurants en hotels, brasseries, cafetaria’s en snackbars, strandpaviljoens, viswinkels, oliebollenbakkers, sportkantines, bedrijfskantines, en ook in de catering werkt men met Levo producten.

Wat heeft Levo u te bieden?

 • Uitstekende producten
 • Onderscheidende, milieuvriendelijke en innovatieve verpakkingen
 • Snelle levering
 • Goede service

Verpakkingsmogelijkheden

Deze producten worden geleverd in:

 • Blikken
 • Emmers
 • Dozen
 • 1.000 liter IBC containers

Onderscheidend vermogen

Levo probeert zich continu te onderscheiden door het op de markt brengen van producten met een duidelijke toegevoegde waarde. Deze producten worden afgevuld in unieke verpakkingen. Zo passen de Levo sauzen allemaal in een glutenvrij dieet en wordt Grenada Gold frituurolie afgevuld in een handige, milieuvriendelijke en afval besparende packzak van 5 liter (2 per doos).


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Levo Produktenmaatschappij B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

  Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

  Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

  10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!