Horecava schuift door naar het voorjaar

Leroy Breweries


Leroy Breweries staat al meer dan 4 eeuwen voor traditie, vakmanschap en passie, weerspiegeld in een assortiment kwalitatief hoogstaande bieren. Zelfs de Franse Revolutie en de Eerste Wereldoorlog konden de brouwerijen niet klein krijgen en ondertussen leiden de tiende en elfde brouwersgeneratie van de familie Leroy alles in goede banen.

Door stapsgewijze en weldoordachte investeringen kunnen we voldoen aan de stijgende vraag zonder in te boeten aan kwaliteit, maar ook zonder onze onafhankelijkheid in gevaar te brengen. Leroy Breweries is al eeuwen lang een familiebrouwerij waarbij een sterk team gevormd wordt rond sterke bieren om zich te kunnen aanpassen aan een veranderende biermarkt.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Leroy Breweries

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!