Lekkerland Nederland B.V.


Lekkerland Uw specialist voor on-the-go consumptie

Wij zijn de specialist voor on-the-go consumptie

We bieden innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment in vijf Europese landen. Wij doen er alles aan om onze klanten succesvoller te laten zijn. Daarom gaat onze volledige aandacht naar de behoeften van onze klanten en van hun eindconsument. Onze visie is om “Your most convenient partner” voor onze klanten te zijn, de beste partner die ze zich kunnen wensen. Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden. Dit zijn onder meer de branches petrol, travel (treinstations en luchthavens), foodservice in retail (outlets), fast service en tabak-&gemakzaken.

In 2018 leverden onze 4.900 medewerkers aan ruim 91.000 verkooppunten door heel Europa. De omzet van de groep bedroeg 12,4 miljard euro. Sinds 2020 maakt Lekkerland deel uit van de REWE Group, een van de toonaangevende groepen voor food retail en toerisme in Duitsland en Europa. In 2018 behaalde de onderneming een totale omzet van meer dan 61 miljard euro. De in 1927 opgerichte REWE Group is met meer dan 360.000 medewerkers vertegenwoordigd in 22 Europese landen.

Wij kennen uw markt

Wij zijn specialist op het gebied van on-the-go consumptie en de full-service dienstverlener voor onze klant.
In vijf Europese landen bieden wij innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een breed en relevant assortiment. Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden in de volgende branches.

Contactinformatie
info@lekkerland.nl
https://www.lekkerland.nl/


Neem contact op met Lekkerland Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!