LEDG


De zogenaamde led filament flame lampen zijn nieuw op de Nederlandse verlichtingsmarkt. Het zijn ledlampen in de vorm van de ouderwetse kooldraadlampen. Edison stijl. De Led filament lampen bootsen met de filament staafjes het prachtige design van het gloeidraad/kooldraad na. Alleen 90% zuiniger!

De Led filament lampen van LEDG! Een prachtige lichtkleur vergelijkbaar met flame dus echt warm wit. Vergelijkbaar met de lichtkleur van kaarslicht. Daarnaast zijn deze lampen vanaf 5 watt perfect te dimmen met onze traditionele gloeilampdimmers. U hoeft geen dure LEDdimmer aan te schaffen.

Naast de 90% energie besparing , bespaart u ook nog eens op de vervangingskosten. Onze Ledlampen gaan maar liefs 15x langer mee dan gloei of halogeen lampen. U hoeft geen rekenwonder te zijn om te begrijpen dat het investeringsbedrag binnen zeer korte tijd is terugverdiend in de besparing op energielkosten.

Contactinformatie
info@ledg.nl
https://ledg.nl/


Neem contact op met LEDG

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!