Horecava schuift door naar het voorjaar

Ledbuydirect B.V.


Ledbuydirect levert zakelijk een compleet assortiment lichtbronnen, armaturen en sturingselementen waarmee de meest uiteenlopende projecten eenvoudig ingevuld kunnen worden. Ons inkoop-ontwikkeling team werkt nauw samen met iedere fabrikant en stelt strenge eisen aan certificeringen en normen voor de verkoop binnen Europa. Met eigen kantoor en diverse magazijnen in China, zorgen we voor een goede eindcontrole en een optimale logistieke verwerking. Er gaat geen product de deur uit zonder controle. Als u een account aanmaakt, heeft u volledig inzicht in de technische gegevens, prijsstaffels en voorraden. Uw Service Team beantwoord uw vragen en zal u ook adviseren m.b.t de producten. Vraag altijd een offerte aan bij grotere aantallen, hiermee krijgt u van ons direct de goede prijs. Lichtplan en het juiste lichtadvies verzorgen wij volledig, hiermee kunt u een waardevolle offerte voor uw klant maken. Ledbuydirect is voorraadhoudend en verkoopt zelden ‘nee’ aan de klant.

Missie

Ledbuydirect streeft naar een betere bewustwording bij de aanschaf van LED verlichting om hiermee de bijdrage aan een beter milieu te verhogen. Een beter milieu begint bij jezelf, echter dragen wij als bedrijf hier graag onze steen aan bij door producten van topkwaliteit betaalbaar te maken. Met de overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting gaan we de strijd aan tegen het onnodig hoge energieverbruik. Met onze LED verlichting reduceren we het verbruik met minimaal 80% en dragen we samen met onze afnemers bij aan de groene toekomst van onze aarde. De LED verlichting artikelen die wij produceren zijn duurzaam gemaakt met materialen welke 100% recyclebaar zijn. Het produceren van kwalitatieve LED verlichting geeft een lange levensduur met een zeer laag vervangingspercentage t.o.v. conventionele verlichting.

Visie

Ledbuydirect gaat ervoor zorgen een goede bijdrage te leveren aan het milieu door producten te produceren waarmee enorme energieverspilling sterk wordt gereduceerd. Wij maken LED lampen van hoogwaardige componenten welke tot 90% minder energie verbruiken dan de conventionele lampen. Met deze enorme besparingen wordt de LED markt steeds aantrekkelijker voor iedere eindgebruiker. Wij streven ernaar het prijsniveau van de lampen scherp te houden door groot te produceren met een sterke eindcontrole. Dit proces leidt tot een lagere drempel waardoor er geen belemmering tot aankoop meer is voor de eindgebruiker. Op deze wijze werken alle partijen aan een beter milieu en geven steeds minder geld uit aan de hoge energienota’s.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Ledbuydirect B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!