Horecava schuift door naar het voorjaar

Lebo Kaas


Makers van verse kaas

Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart. Zuivel zit in ons DNA. Sterker nog: Kees Lekkerkerker, oprichter van Lebo Kaas, is bijna geboren in de kaastobbe. Zijn kinderen delen de passie voor zuivel en staan nu aan het roer.

Lebo is het merk in verse kaasspecialiteiten op smaak en toepassing. We staan voor ambacht en kwaliteit en maken als enige in Nederland onze verse kaasproducten zelf direct vanuit verse Hollandse weidemelk en zo min mogelijk toevoegingen. Kaas kent nauwelijks geheimen voor ons.

Zo maken we inmiddels een range van verse kaasproducten; volle roomkaas, lichte roomkaas met yoghurt en zuivelspread.

Daarbij introduceren wij nu ook Lebo Cheezer®; heerlijke saus gemaakt met échte kaas en dat proef je! We zijn van origine kaasmakers en kennen, proeven, ruiken kaas als geen ander. De saus met échte kaas is dan ook geen gewone saus maar een echte smaaksensatie die je doet denken aan echte kaas.


Neem contact op met Lebo Kaas

Berichten van Lebo Kaas

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!