Lavazza Nederland


Lavazza-Nederland / Bluespresso B.V. is exclusief leverancier van Lavazza (BLUE & Espresso) voor de Nederlandse horecamarkt. Lavazza biedt een absolute topkwaliteit koffie en koffieconcepten alsmede hoogwaardige en innovatieve espressomachines. Met deze combinatie bieden wij het perfecte totaalpakket voor de invulling van de optimale koffievoorziening in elke horecaonderneming.

De geschiedenis van Lavazza is dat van een bedrijf dat, voor meer dan 120 jaar, een visie heeft nagestreefd op basis van passie voor het werk, voor het product en het land waarin het opereert. Deze waarden zijn sinds haar oprichting in 1895 ingebakken in het DNA van Lavazza, en bevestigd door vier generaties ondernemers. Elk familielid dat in het bedrijf heeft gewerkt heeft bijgedragen aan de groei, de transformatie van het bedrijf tot wat het vandaag de dag is geworden, maar nog steeds trouw gebleven aan de kwaliteiten van passie en innovatie die het van Luigi Lavazza heeft geërfd.

Lavazza investeert zelfs in de ontwikkeling van de landen waar het opereert. Al meer dan tien jaar werken we direct samen met en dragen we bij aan duurzaamheidsprojecten ter ondersteuning van lokale gemeenschappen in Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië, die kleine koffieproducenten helpen met programma’s ter verbetering van de lokale economie, het leven in de gemeenschap (school, arbeidsomstandigheden) en milieubescherming.

Contactinformatie
info@lavazza-nederland.nl
https://www.lavazza.nl/nl.html


Neem contact op met Lavazza Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!