Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt


De landbouw op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is helemaal biologisch. We bereiden heerlijke biologische delicatessen en sappen op ambachtelijke wijze naar oude familierecepten. Dit produceren wij met de oogst uit de moestuin en van de hoogstambomen, aangevuld met ingrediënten van biologische landbouwbedrijven uit de buurt.

Van onze Lingegranen wordt meel gemalen voor brood bakmengsels, pannenkoeken en koekjes. Van de melk van onze 200 Frisian Holsteiner koeien produceren wij op het landgoed onze kazen. Onze kaas is geheel vegetarisch, omdat wij plantaardig stremsel gebruiken. Producten vol van smaak, zonder kleur- geur- en smaakstoffen en met kwaliteit gemaakt. En dat proeft u!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!