Lamb Weston / Meijer vof


We serveren onze aardappeloplossingen aan de wereld

Bij ons staat de klant altijd op nummer één. Als een van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken zijn we gedreven om de beste producten, service en oplossingen te bieden. Iedere dag opnieuw.

Lang leve de aardappel. Het derde grootste gewas in de wereld. De wereldpopulatie groeit en dus stijgt ook de vraag naar meer aardappelen. Naar betere technologie. Lekkerdere recepten. Groenere processen. Naar nieuwe ideeën en inventieve plannen. En dat is nou net wat wij bij Lamb Weston doen. Als leider in onze industrie is het onze verantwoordelijkheid om altijd een stap vooruit te zijn. We willen de gevestigde orde uitdagen. Stellen vragen: wat als…? En we nemen nooit genoegen met minder. Bij Lamb Weston geloven we dat we met onze inventiviteit en vindingrijkheid de wereld kunnen helpen. Niet alleen omdat we met onze producten de groeiende populatie kunnen voeden, maar ook omdat we zorg hebben voor het milieu en investeren in verdere ontwikkeling van onze industrie.

Als wij naar een aardappel kijken, zien we niet alleen een aardappel. Wij zien kansen.

Your partner in potatoes

Contactinformatie

Topaasstraat 54
4817 HW Breda
Nederland

+31113394955
SalesBenelux@lambweston.eu
https://www.lambweston.eu/nl


Neem contact op met Lamb Weston / Meijer vof

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!