Lagosse Chocolade B.V.


Ons bedrijf kenmerkt zich sinds 1991 door een persoonlijk karakter, flexibiliteit, vakmanschap en liefde voor onze producten. Daarnaast staan wij op scherp wanneer nieuwe kansen zich voordoen op de markt. U kunt als klant dus rekenen op de nieuwste producten en technieken, die met passie gemaakt worden door ons ruim twintig koppen tellende team. Uw product wordt volledig binnen de vier muren van ons pand in Heerhugowaard gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen zeefdrukkerij bij Lagosse en een eigen dieptrekafdeling. Dit garandeert niet alleen flexibiliteit, maar ook een accuraat productieproces, onafhankelijkheid en een snelle levering.

“Al meer dan 25 jaar staat het team van Lagosse bekend als betrouwbaar, vakbekwaam, innovatief en servicegericht.”

Onze specialiteit

Inmiddels zijn wij geruime tijd toonaangevend op het gebied van bedrukte chocolade. U kunt uw bedrijfslogo of een wensboodschap naar keuze laten drukken op tal van producten: wenskaarten, -repen, pralines en sinds kort kunt u ook uw eigen chocoladespelletje laten bedrukken. Dit is uiteraard slechts een kleine greep uit ons assortiment, klik voor een volledig overzicht hier.

100% (H)eerlijke chocolade

Lagosse geeft om mens en milieu. Daarom werken wij elk jaar hard om de juiste certificaten en keurmerken te behalen of behouden. Op die manier profiteren u en wij niet alleen van de heerlijke chocolade van Lagosse, maar zij die het rond de evenaar voor ons verbouwen ook.

Contactinformatie
info@lagosse.nl
https://www.lagosse.nl/


Neem contact op met Lagosse Chocolade B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!