Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Ladessa B.V.


Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag. Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal.

We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa!

DOE MAAR LEKKER
NORMAAL…
dat smeert toch het beste!

Ladessa is van oorsprong een echt familiebedrijf met hart voor mooie vleesproducten. Wij zijn geen slagersbedrijf maar door onze slagersachtergrond weten we wat het allerbeste vlees is. Vlees waarvan we al sinds 1998 de lekkerste Filet Americain van Nederland maken. Daar genieten ook wij, iedere dag van. Al is het bedrijf en ons assortiment in de afgelopen decennia enorm gegroeid, we werken nog steeds vanuit dezelfde basisgedachte: verse en smeerbare belegproducten maken waar iedereen van kan genieten op elk moment van de dag. Onze gezonde nieuwsgierigheid én nuchterheid brengen ons steeds weer nieuwe verrassende succesnummers voor op de Hollandse boterham. Wat dacht je van de topper Filet Americain Speciaal met een lekker vers eitje, uitje en mayo? Of de Vitello Tonnato? We werken iedere dag keihard om onze klanten te verrassen met nieuwe favorieten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Ladessa B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!