Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

LabelLORD


Easy to Go: dé etiketteeroplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

De LABELLORD Easy to Go is een standalone printer die snel en eenvoudig het juiste etiket print dat voldoet aan de eisen van de wet zonder tussenkomst van een computer. De standalone printer is draagbaar en vooral geschikt voor quickservice restaurants, catering en kantines. De Easy to Go print gemakkelijk het THT-etiket voor in de keuken, evenals de definitieve productlabels met ingrediënten, verpakkingsdatum, uiterste gebruiksdatum, prijs, barcode en uw bedrijfslogo. Veel informatie op één etiket is geen enkel probleem voor de Easy to Go.

Duidelijk concept

De voordelen van het LABELLORD concept zijn duidelijk: voor iedere keuken de juiste oplossing, snel, éénvoudig toepasbaar en tijdbesparend. U voorkomt derving en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. De voorgedrukte etiketten van LABELLORD zijn snel en efficiënt in gebruik. Door de nieuwste ontwikkeling van LABELLORD is er nu ook de mogelijkheid om voedselcodering volledig geautomatiseerd toe te passen.


Neem contact op met LabelLORD

Berichten van LabelLORDNog geen berichten gepost door LabelLORD

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht