Horecava schuift door naar het voorjaar

La Tienda Delicatessen BV


La Tienda Delicatessen is een importeur van- en groothandel in Spaanse levensmiddelen. Ons assortiment bestaat o.a. uit Ibérico en Serrano hammen en vleeswaren, Spaanse kaas, vloerbrood uit Galicië, een uitgebreid assortiment aan vis-, vlees-, en vegetarische tapas en verschillende droge kruidenierswaren zoals Pimienton de la Vera, saffraan, Spaanse rijst, olijven en nog veel meer.

Met de over de jaren verworven kennis kan een adviserende en/of ondersteunende rol gespeeld worden voor iedere ondernemer geïnteresseerd in het werken met tapas, of het nou gaat om het serveren van een paar tapas tot het uitwerken van een compleet concept gebaseerd op het leveringsprogramma van La Tienda Delicatessen.

Onze producten zijn geschikt voor horeca, cateraars, traiteurs, delicatessen speciaalzaken en retail. La Tienda Delicatessen werkt op exclusieve basis samen met enkele vooraanstaande Spaanse producenten waardoor aanspraak gemaakt kan worden op een enorme variatie aan producten. Onze missie is om producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aan u beschikbaar te stellen waarbij een persoonlijke service en klantencontact centraal staan.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met La Tienda Delicatessen BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!