Horecava schuift door naar het voorjaar

La Source


Sinds 2003 is La Source importeur van kwalitatieve alcoholvrije wijnen en dranken in Nederland. Als basis staat de passie en de kennis van wijn, waarmee we continu op zoek zijn naar de beste alcoholvrije wijnen en dranken van het moment. Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van de-alcoholisatie processen en de reactie van de wijn op dit proces. Hierdoor is de smaak en kwaliteit nu al veel beter dan een paar jaar geleden en zal in de toekomst alleen nog maar smaakvoller worden.
In zowel Retail als Out-of-Home kanalen is ons assortiment verkrijgbaar, zodat liefhebbers van alcoholvrij zowel uit als thuis kunnen genieten.
Bent u geïnteresseerd in ons assortiment, neem contact met ons op!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met La Source

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!