La Marzocco


La Marzocco: het ultieme merk

In Florence werd in 1927 een firma opgericht die tot één van de grootste namen in de espressowereld uitgroeide: La Marzocco. Dit merk staat synoniem voor kwaliteit en technische vooruitstrevendheid. Met de La Marzocco Linea maakt u niet alleen uw gasten blij, maar ook uw barista.

Maatwerk

Net zoals iedere cappuccino en espresso gemaakt door uw barista maatwerk is, is de La Marzocco Linea dat ook. Zowel de twee- en driegroeps espressomachine worden met de hand gemaakt in Florence, Italië. Met de grootste zorg wordt gewerkt aan het dual boiler-systeem, elektronische controle over de espressowatertemperatuur, de cupwarmer en alle andere kenmerkende onderdelen.

Technische inventiviteit

La Marzocco is uitgerust met veel technische slimmigheden. De machine is uitgevoerd met dual boiler-systeem: de aparte boiler voor het opstomen van de melk maakt het mogelijk altijd de romigste melk te creëren. PID-technologie maakt het mogelijk de temperatuur tot op 0,2 graden nauwkeurig te regelen. Daarnaast is de temperatuurstabiliteit ongekend. Met saturated groepen is er een directe verbinding tussen boiler en groep. Niets staat tussen u en de perfecte koffie in!


Neem contact op met La Marzocco

Berichten van La MarzoccoNog geen berichten gepost door La Marzocco

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht