Panesco


JIJ BENT DE CULINAIR ARTIEST

Wat in je verbeelding leeft, kun je waarmaken. Daarom ben je kunstenaar. Jij kent als geen ander de onstilbare honger naar creatie … die drang om je visie te delen, je verhaal te vertellen en anderen te beroeren. Wij, bij PANESCO erkennen een chef als een ware artiest. Je wilt je gasten verrassen met ongeziene WOW-momenten, hen geven waarnaar ze altijd al verlangd hebben, vaak onbewust.

WIJ HOUDEN VAN CREATIVITEIT

Wij willen chefs bijstaan die graag uitblinken in creativiteit. We willen producten op tafel brengen die steeds wisselen en innoveren. Een ruim assortiment dat je topkwaliteit én comfort biedt. We willen jou triggeren met nieuwe ideeën van gerenommeerde chefs en concepten van over de hele wereld. Sterker, we willen je talent belichten en het de aandacht geven die het verdient.

Alledaagse producten, buitengewoon anders.

Bij Panesco zetten gepassioneerde foodies hardnekkig hun tanden in de nieuwste foodtrends van Europa. Resultaat is een ‘trendy en hot’ assortiment bake-off broden, patisserie, hartige broodjes en fijne croissants. Elk van onze meer dan 300 producten heeft een uniek verhaal. Die ‘bakery stories’ bieden puur zintuiglijk genot waarin smaak, kwaliteit en verrassende presentaties gecombineerd worden met authentieke looks en traditioneel vakmanschap.

Contactinformatie

Stationsplein 99 -172
1703 WE Heerhugowaard
Nederland

+31725670080
infoNL@llbg.com
https://www.panesco.com/nl-nl


Neem contact op met Panesco

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!