LA Streetfood


Bekijk onze website!

Wat een jaar is het geweest. Restaurant open, restaurant dicht, bezorgen, afhalen, anderhalve meter… Jezelf onderscheiden is nu belangrijker dan ooit. Zeker met de lockdowns concurreer je plotseling met veel meer restaurants, cafés en bezorgdiensten.

Het is onze missie om jou te helpen met jezelf te onderscheiden. Als je exact hetzelfde inkoopt als elke andere horeca ondernemer, dan haal je niet het maximale uit jouw concept.

Dat is de reden dat wij unieke producten importeren uit Amerika, Mexico, Ierland en Engeland. Als je iets doet met Burgers, Hot Dogs, Mexican Streetfood of Vegan, dan moet je ons gewoon een keer uitnodigen.

Ik weet zeker dat wij een product hebben die bijdragen aan jouw succes!

Weet je wat dé trends zijn voor 2021?

De vraag die ons vaak wordt gesteld is: Hoe komt het dat jullie altijd net de trend voor zijn?

En het klopt, we waren er in de afgelopen jaren steeds als eerste bij. Denk bijvoorbeeld aan de Burger trend, de Hot Dog Hype en Mexican Streetfood Madness.

Hieronder de trends voor 2021. En dan bedoel ik niet ‘de open deuren’ zoals de toename van het aantal take-away bedrijven, want dat had je vast zelf ook al bedacht, toch?
1. Comfort Food-Guilty Pleasures Trend
2. Health & Vegan Trend
3. Escapism – Food Explorism Trend

 


Wat betekenen deze trends voor jouw horeca bedrijf en hoe kun je deze inzetten om van 2021 een ‘hersteljaar’ te maken?

Je kunt hierover een artikel lezen, maar we laten het je liever proeven. Nodig ons uit en we gaan samen met jou de keuken in om te proeven en te bakken. Uiteraard Corona- Proof. Maar vind je dat nog niet prettig? Dan brengen we je gewoon toch de samples! Via deze link kun je onze online catalogus bekijken of klik hier voor al onze producten.

Tijdens de workshop bij jou op de zaak, bespreken we direct de uitdagingen waar je nu misschien tegen aan loopt. Die zijn voor iedereen anders, maar we hebben gelukkig vaak een stukje van de oplossing.

Weet je trouwens wat de meest gehoorde vragen zijn, die wij de afgelopen weken hebben gehoord bij andere ondernemers?
1. Hoe bezorg ik een burger die bij de klant warm aankomt en waarvan het broodje niet sompig wordt?
2. Hoe maak ik een geweldig vegan gerecht die heet blijft met bezorging en een goede marge heeft?
3. Hoe bereid ik mijn burgers 2x zo snel, waardoor ik minder koks nodig heb?
4. Wat is pastrami en waarom heeft iedereen het er plotseling over?
5. Wat zijn de beste toppings voor jouw zomerkaart Hot Dog?

En als wij je niet zelf kunnen helpen, zetten wij ons uitgebreide netwerk in. Zo zijn wij bijvoorbeeld geen experts op het gebied van verpakkingen of betaalbare keuken apparatuur maar we linken je graag aan de specialisten.

Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan en samen hard te groeien in 2021!

Bekijk onze website!

LA Streetfood, de meest gepassioneerde importeur van (Latijns-) Amerikaanse Streetfoodtrends, speciaal voor de restaurant eigenaar die zich wil onderscheiden.

Contactinformatie
info@la-streetfood.com
https://www.la-streetfood.com/


Neem contact op met LA Streetfood

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!