Horecava schuift door naar het voorjaar

L2L Led Screens


L2L is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat. Ons team ontwerpt, levert en monteert wereldwijd deze LED schermen op grote schaal. Naast praktische zaken zoals de indoor en outdoor montage van uw LED scherm, zorgen wij voor de vergunning en complete afhandeling van lopende projecten. Adverteren middels een LED beeldscherm betekent per minuut inspelen op de markt met wisselende, pakkende beelden en last minute acties. Naast talloze mogelijkheden om uw eigen boodschap te presenteren zal de samenwerking met toeleveranciers, die adverteren op uw LED scherm, zorgen voor een directe toename in de omzet. Binnen no-time haalt u een enorm rendement uit de investering.

Wij stellen hoge eisen aan kennis, techniek en kwaliteit. Dit is dan ook de voornaamste reden dat de meeste LED schermen in Nederland afkomstig zijn van L2L!

L2L: the future of advertising

L2L is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat. Ons team ontwerpt, levert, en monteert deze LED schermen op grote schaal in binnen- en buitenland. Naast praktische zaken zoals de montage van een LED scherm zorgt L2L voor de vergunning en complete afhandeling van lopende projecten. Kijk vooral verder op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met L2L Led Screens

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!