L.D. Design


Wij weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt, tot in het kleinste detail. Opdrachtgevers die privé of zakelijk professionele hulp nodig hebben met een ontwerp kunnen hiervoor terecht bij LD-Design. Tijdens de eerste ontmoeting inventariseren we wat uw wensen zijn, wat u belangrijk vindt in een interieur. Deze wensen combineren we vervolgens met onze kennis en ervaring tot een uniek persoonlijk ontwerp. Een ontwerp waarbij interieur en exterieur op elkaar afgestemd zijn. Eenvoud, helderheid, functionaliteit en een tijdloos ontwerp zijn de belangrijkste kernwaarden in onze ontwerpen.

In het ontwerpproces staat de opdrachtgever continu centraal. Of het nu gaat om één woonlaag of een complete verbouwing: LD-Design zorgt voor het meest optimale interieuradvies en ontwerp.

Contactinformatie
info@ld-design.nl
https://ld-design.nl/


Neem contact op met L.D. Design

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!