Kweecker


Onze visie…

Het creëren van een gemeenschap van Kweeckers waar het kweken van puur en eerlijk voedsel centraal staat. Het enthousiasme voor vers voedsel vergroten en de weg vrijmaken voor nieuwere technologieën die uiteindelijk het decentraliseren van de voedselproductie als gevolg zullen hebben.

Wie wij zijn..

Een groep enthousiaste ondernemers die zich graag inzetten om de mensheid weer wat meer in contact te laten komen met onze ‘roots’.

Wat wij doen…

Onze vaardigheden gebruiken om nieuwe technologieën in te zetten voor het creëren van een groener en gezonder leven voor de mensen om ons heen.

Onze filosofie…

We leven in een tijdperk waar alles steeds sneller en efficiënter moet. Eten is hier helaas geen uitzondering van, wat wel blijkt uit de talloze fast-food ketens die uit de grond zijn gesprongen. Obesitas is een groot probleem en er is bijna geen voedselpakketje meer te vinden in de supermarkt waar geen conserveringsmiddelen in zitten. De kern van het probleem ligt bij de onwetendheid van mensen: we zijn de connectie met ons eigen eten kwijtgeraakt. Vraag een kind vandaag de dag waar een ei vandaan komt en grote kans dat hij met een grote lach antwoord: “De supermarkt!”. De weg naar een gezonder leven en beter voedsel begint dus bij het terugbrengen van de verbinding met ons voedsel. Wij geloven dat dit alleen bereikt kan worden door ons weer bezig te houden met het daadwerkelijk kweken van voedsel. Een raar idee voor veel mensen in het begin, maar iets wat uiteindelijk vaak uitgroeit tot een zeer invloedrijk onderdeel in hun leven. Want het gaat niet alleen om het kweken van ons eigen eten. Door bezig te zijn met iets wat zo dicht bij de aarde en onze kernprincipes als mens staat raken we weer geïnspireerd om meer veranderingen aan te brengen in ons leven. Mensen hebben meer waardering voor een goed gesprek tijdens de maaltijd, leren om geduldiger te zijn en krijgen meer zelfvertrouwen door het succes in kweken.

Dat is wat wij willen bereiken, en waar wij heilig in geloven.

De Kweecker is een product van TINT B.V.

Bij TinT B.V. houden we ons bezig met het ontwikkelen van toffe producten. Met een diepe achtergrond in de tuinbouw sector zetten we ons in om de wereld weer een stukje groener en gezonder te maken. Neem hier eens een kijkje.

Contactinformatie
info@kweecker.nl
http://www.kweecker.nl/


Neem contact op met Kweecker

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!