KUSzzz


Outdoor kussens op maat:  voor horeca, wellness en particulier

KUSzzz is dé specialist in buitenkussens op maat. Naast terraskussens en loungekussens voor horeca, maken we ook tuinkussens, sierkussens en zitzakken voor particulieren. Onze maatkussens worden buitengewoon vakkundig in elkaar gezet. De beste materialen, met de hand gemaakt en superieur afgewerkt.

We beschikken over een ruim assortiment waterafstotende, waterdichte en waterdoorlatende buitenstoffen. Deze stoffen zijn uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik op horeca terrasstoelen, loungesets, steigerhouten meubelen, en ligbedden. Onze kussens op maat zijn comfortabel, weerbestendig en makkelijk te onderhouden. Wij komen je meubels in héél Nederland en België vrijblijvend opmeten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen. Onze deskundige medewerkers ondersteunen graag bij het opmeten van je meubelen en het uitzoeken van de stoffen, kleur en het schuim.

 

Contactinformatie
info@kuszzz.com
https://kuszzz.com/


Neem contact op met KUSzzz

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!