Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Kuhne Benelux B.V.


Kühne is niet alleen onze naam, maar ook onze missie: ”Sei Kühn” (Wees stoutmoedig): consequenter, onafhankelijker, gretiger, hartelijker, duurzamer in alles wat we doen. Daarom is onze doelstelling minstens zo stoutmoedig: wij willen winnen en de “nummer 1” zijn – met professionaliteit, hart en ziel en plezier.

Met onze geheel eigen mix van productinnovaties en vele jaren familietraditie bieden wij de markt doorslaggevende impulsen. Wij richten ons op een onafgebroken, duurzame groei en dagen de status quo uit. Uitgangspunten zijn voor ons altijd onze consumenten en klanten – zodat wij onze visie kunnen vervullen op basis van relevante en aantrekkelijke producten en diensten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Kuhne Benelux B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!