Krusli


KRUSLI is op een missie to rescue food!

We doen dit door het creëren van gezonde ontbijtjes die gemaakt zijn van gered voedsel en laag zijn in suiker. A breakfast that makes you and the planet happy!

1/3 van ons voedsel gaat verloren

​Dat moet anders kunnen! Daarom proberen we zoveel mogelijk gered voedsel te verwerken in onze gezonde ontbijtjes!  En hoe meer, hoe beter natuurlijk!

Wat redden we?

We zijn gewend dat ons eten er ‘perfect’ uitziet maar minder ‘perfect’ is natuurlijk net zo lekker en gezond! Helaas blijven er veel rest-stromen over bij het produceren van voedsel, bijvoorbeeld bierbostel (wat heel veel vezels bevat), speltzemelen na het malen van spelt en geroken chipjes. We proberen zo veel mogelijk van deze producten te verwerken in KRUSLI.  Zo redden we voedsel, gaan we voedselversplling tegen en heb jij een super lekker en gezond ontbijt.

Contactinformatie
heidi@krushfood.com
https://www.krushfood.com/


Neem contact op met Krusli

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!