KraftBier


KRAFTBIER, VOOR IEDER MOMENT

Of je nu als stoere Brabantse vrouw onze Witte IPA Schòon Mèdje drinkt, als feestganger onze Hoppakee, als connaisseur onze Grôote Kwèèk of als wannabee ridder onze Witte Kasteel, KraftBier is voor ieder moment. Als die eerste zonnestralen na de winter doorkomen en je de hoezen van je terrasstoelen haalt krijg je zin in onze Blotskòps. Als je in de zomer vanuit je werk naar huis fiets en het terras lonkt met een koude Witte Gij’t. Als je met modder aan je laarzen en een natte hond aan de lijn naar binnen waait en een Goej Klèts open trekt of als je na de je shopping spree tijdens de feestdagen neerploft op de bank met en Spikmenneke. Wij zijn er voor jou. We laten je stilstaan bij die mooie momenten. Merk op dat ze bijzonder zijn en geef ze aandacht.

EEN BLIK OP DE TOEKOMST

Opgericht in 2015 om het brouwersambacht terug te brengen naar Tilburg. Ik denk dat we kunnen zeggen dat die missie geslaagd is. Toen we begonnen waren we een van de eersten in Tilburg die zich waagde aan het brouwen van lokaal bier. Nu kun je over de brouwinitiatieven lopen en is craftbeer en KraftBier overal ingeburgerd. Niet alleen in Tilburg en Brabant maar in heel Nederland. Voor ons betekend dat we klaar zijn voor de volgende stap. Meer bier op blik, meer KraftBier overal!

BROUWERIJ KRAFTBIER

Brouwerij KraftBier is een Tilburgse brouwerij. De meeste jaren hebben we geopereerd vanuit onze leuke brouwerij in Bank15. Helaas werd die ruimte te klein en waren we genoodzaakt om onze bieren te gaan brouwen bij een grotere brouwer. Dit betekende kwalitatief beter en meer bier voor iedereen. Onze Schôon Mèdje, Witte Kasteel, Grôote Kwèèk en Hoppakee zijn inmiddels lokaal erfgoed. Wij brouwen bieren voor iedereen, toegankelijk maar bijzonder. Deze koers varen we inmiddels alweer 5 jaar. In een sterk veranderende markt houden we vast aan onze eigen waarden. Zelfverzekerd en trots. En dat alles doen we met onze voeten op de grond en een lach op ons gezicht. Neem het leven met een korreltje mout en een goeie dosis humor. Relativeren maakt het leven makkelijker en lachen het leven leuker.

Contactinformatie
rob@kraftbier.nl
http://www.kraftbier.nl/


Neem contact op met KraftBier

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!