KortVeen Reclame B.V.


KortVeen Reclame is een optelsom van zestig jaar ervaring in binnen- en buitenreclame. Wij ontwerpen en maken gevelreclames en lichtreclames, verzorgen de bewegwijzering in en rond uw pand en beletteren met gemak een heel wagenpark. Ook in uw kantoor of winkelpand laten wij uw identiteit doorspreken. Bijvoorbeeld door gebruik van fotowanden of glasdecoraties. Niets is ondenkbaar bij KortVeen Reclame.

ONTWERP

Bent u een startende ondernemer of is uw bedrijf op zoek naar een nieuw logo? Wilt u een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? KortVeen Reclame helpt u hier graag mee. Ons team van ontwerpers is creatief en heeft in de afgelopen jaren bedrijven uit verschillende branches voorzien van een nieuw logo of compleet nieuwe huisstijl.

WERKVOORBEREIDING

Elke opdracht start met de juiste voorbereiding en advies. Onze werkvoorbereiders zijn zowel grafisch als technisch onderlegd. Geven advies over de juiste materiaalkeuze,leesbaarheid, kleuren en de perfecte positie van de reclame-uiting. Een goede en persoonlijke begeleiding tijdens het gehele proces van ontwerp tot montage.

Contactinformatie
info@kortveen.nl
https://kortveenreclame.nl/


Neem contact op met KortVeen Reclame B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!