Horecava schuift door naar het voorjaar

Korthofah B.V.


Kortho, Made in Holland sinds 1958

Opgericht in 1926 in Amsterdam en zelf fabrikant van codeer en merkapparatuur sinds 1958. Door onze lange geschiedenis hebben wij de hele evolutie van het merken en coderen vanaf het begin meegemaakt. Ook onze apparatuur evolueerde hierbij uiteraard mee. Van de mechanische stempelmachines van toen, tot de netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters van nu. Hierbij hebben kwaliteit, innovatie en uitstekende service altijd voorop gestaan. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog altijd een 100% Hollands familiebedrijf. Inmiddels worden wij in meer dan 50 landen vertegenwoordigd, en hebben wij naast onze hoofdvestiging in Katwijk eigen dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, de Antillen en Chili.

Totaaloplossingen op maat, standaard leverbaar uit voorraad

Waar voorheen printers op zichzelf stonden zijn ze nu slechts een onderdeel van de klantgerichte totaaloplossing. Software, naadloze integratie en aansturing zijn net zo belangrijk. Door onze unieke positie als fabrikant, met meer dan een halve eeuw ervaring zijn wij in staat om verder te gaan dan het “slechts” leveren van apparatuur. Door modulair te werken kunnen wij zowel hardware als software in-house naar elke codeerwens configureren. Hierdoor hebben onze klanten maar één aanspreekpunt en kunnen wij maatwerk totaaloplossingen bieden, maar dan met de snelheid, prijs en betrouwbaarheid van een standaard pakket.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Korthofah B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!