Koppert Cress BV


NATUURLIJK EN INNOVATIEVE INGREDIËNTEN

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

SUCCES

Het succes van Koppert Cress is volledig afhankelijk van de erkenning en acceptatie door de professionele gebruiker. Smaak is daarin een voorwaarde. Maar er is meer dan smaak. Rob Baan besefte al vroeg dat gezonde voeding een steeds belangrijkere rol gaat spelen en waar we ons steeds meer mee bezig zullen houden. Het bedrijf heeft als visie gekozen voor “Goede voeding is cruciaal voor een gezond bestaan”.

WAAKZAAM

Duurzaamheid in de meest brede zin is absoluut een voorwaarde binnen dit familiebedrijf. Koppert Cress is ingericht om zo energievriendelijk mogelijk te opereren. Er is gekozen voor LED verlichting, energiemanagement door ondergrondse warmteopslag, zonnecollectoren en geothermie. De manier waarop het bedrijf met het personeel omgaat past ook in de categorie duurzaam. Ze ontplooien talrijke initiatieven om werkomstandigheden te verbeteren en aangenamer te maken. Het meest aansprekende voorbeeld daarvan is waarschijnlijk het bedrijfsrestaurant Rob & Bob. Hier krijgen de medewerkers dagelijks een verantwoorde lunch aangeboden waarin in ieder geval de helft van de 250g groenten die je per dag nodig hebt is verwerkt.

DUTCH CUISINE

Koppert Cress ondersteunt de principes van Dutch Cuisine ten volle. Cultuur, Gezond, Natuur, Kwaliteit en Waarde. “80-20”, waarbij 80 procent groenten en 20% vlees of vis wordt gebruikt. Maar ook 80 procentseizoensgebonden en 20 procent van ver. Dutch Cuisine gebruikt wat de natuur biedt, zonder kunstmatige toevoegingen, van kop tot staart. In het besef dat wat we hebben een gift is van de vorige generatie en in bruikleen is van de komende generatie.

Gespecialiseerd in ‘Cressen’

Koppert Cress is al jarenlang bekend als leverancier van cressen en specialties aan de beste restaurants van de wereld. Cressen en specialties zijn natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Naast de bekende toepassingen wil Koppert Cress laten zien dat de bijzondere collectie ook zeer geschikt is voor dé niet-voor-de-hand-liggende toepassingen of gebruiksmomenten.

Contactinformatie

De Poel 1
2681 MB Monster
Nederland

+31174242819
info@koppertcress.com
https://www.koppertcress.com/nl


Neem contact op met Koppert Cress BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!