Koppen Speelgoed


Koppen Speelgoed is al ruim 30 jaar actief binnen de speelgoedbranche. Al jarenlang verzorgen wij het Sinterklaaskadootje voor scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en personeelsverenigingen. Ook hebben wij een goede naamsbekendheid bij de horecaondernemers, voor wie wij de speeltjes verzorgen voor de kindermenu’s. Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben kan de particulier tegenwoordig ook bij ons terecht. Wij doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Zo zie je maar: Koppen Speelgoed is meer dan een online winkel alleen!

Koppen Speelgoed is van oudsher een familiebedrijf dat de laatste jaren uitgegroeid is tot een grote speler op de nationale en internationale markt. Service staat bij Koppen Speelgoed altijd voorop. Je bent bij ons nog steeds een klant en geen nummer. Mocht er iets zijn, dan staan wij je graag persoonlijk te woord en zoeken we samen naar een passende oplossing.


Neem contact op met Koppen Speelgoed

Berichten van Koppen SpeelgoedNog geen berichten gepost door Koppen Speelgoed

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht