Koppen Speelgoed


Koppen Speelgoed is al ruim 30 jaar actief binnen de speelgoedbranche. Al jarenlang verzorgen wij het Sinterklaaskadootje voor scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en personeelsverenigingen. Ook hebben wij een goede naamsbekendheid bij de horecaondernemers, voor wie wij de speeltjes verzorgen voor de kindermenu’s. Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben kan de particulier tegenwoordig ook bij ons terecht. Wij doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Zo zie je maar: Koppen Speelgoed is meer dan een online winkel alleen!

Koppen Speelgoed is van oudsher een familiebedrijf dat de laatste jaren uitgegroeid is tot een grote speler op de nationale en internationale markt. Service staat bij Koppen Speelgoed altijd voorop. Je bent bij ons nog steeds een klant en geen nummer. Mocht er iets zijn, dan staan wij je graag persoonlijk te woord en zoeken we samen naar een passende oplossing.

De speelgoedwinkel voor horeca ondernemingen!

Welkom bij Koppen Speelgoed, de speelgoedwinkel voor Onderwijs, Vereniging, Horeca en Particulier. Koppen is meer dan een online speelgoedwinkel alleen. Bij ons bent u op het juiste adres voor een goede service en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn wij iedere werkdag bereikbaar. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan speelgoed. Bestel makkelijk speelgoed online voor kinderen van alle leeftijden van knuffels en poppen tot auto’s, ijsbekers, spellen en veel meer.

Contactinformatie

Emopad 33
5663 PA Geldrop
Nederland

+31402868279
info@koppen.com
https://www.koppen.com/


Neem contact op met Koppen Speelgoed

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!