Kopa Grilling Solutions (KOPS Pro d.o.o.)


WAT IS KOPA?

Herontdek grillen – Professionele grill ovens: Kopa is de perfecte combinatie van grill en oven. Het gecontroleerd smeulen van houtskool voorkomt dat vlammen ontstaan, waardoor het oppervlakte van het eten niet aanbrand. De zeer efficiënte isolatie zorgt ervoor dat sappige gerechten kunnen worden bereid met een uniek BBQ-aroma. Onze producten zijn het resultaat van technologisch hoogstaande ontwikkelingen, met zeer laag energieverbruik en een elegant ontwerp tegen betaalbare prijzen. We bieden verschillende opties zodat uw Kopa kan worden aangepast aan alle eisen en goed combineert met andere apparatuur en zo een geheel vormt in een moderne keuken.

Wij willen helpen om beter, nog sappigere gerecten op houtskool te breiden in minder tijd, tegen lagere kosten en in een comfortabele keukenomgeving.

Contactinformatie
info@kopaoven.com
https://www.kopaoven.co.nl/


Neem contact op met Kopa Grilling Solutions (KOPS Pro d.o.o.)

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!