Kopa Grilling Solutions (KOPS Pro d.o.o.)


WAT IS KOPA?

Herontdek grillen – Professionele grill ovens: Kopa is de perfecte combinatie van grill en oven. Het gecontroleerd smeulen van houtskool voorkomt dat vlammen ontstaan, waardoor het oppervlakte van het eten niet aanbrand. De zeer efficiënte isolatie zorgt ervoor dat sappige gerechten kunnen worden bereid met een uniek BBQ-aroma. Onze producten zijn het resultaat van technologisch hoogstaande ontwikkelingen, met zeer laag energieverbruik en een elegant ontwerp tegen betaalbare prijzen. We bieden verschillende opties zodat uw Kopa kan worden aangepast aan alle eisen en goed combineert met andere apparatuur en zo een geheel vormt in een moderne keuken.

Wij willen helpen om beter, nog sappigere gerecten op houtskool te breiden in minder tijd, tegen lagere kosten en in een comfortabele keukenomgeving.


Neem contact op met Kopa Grilling Solutions (KOPS Pro d.o.o.)

Berichten van Kopa Grilling Solutions (KOPS Pro d.o.o.)Nog geen berichten gepost door Kopa Grilling Solutions (KOPS Pro d.o.o.)

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht