Koninklijke Horeca Nederland


KHN geeft de horeca power!

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé brancheorganisatie voor de horeca. Wij vertegenwoordigen 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers. Als KHN streven we de beste gastvrijheid na, zodat horecaondernemers een inspirerende omgeving kunnen bieden, waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten kunnen beleven.

De 5 basics van KHN lid zijn:

  • Service. Wij zijn de vraagbaak voor de horeca. Ons serviceteam staat voor je klaar, op elk moment dat jij het nodig hebt.
  • Lobby. We gebruiken onze lobbykracht om de kaders die beleidsmakers en bestuursorganen de branche opleggen, zoveel mogelijk bij je weg te houden als ondernemer.
  • Advies. We bieden persoonlijk advies. Op momenten van opstarten, groeien, ontwikkelen en uitbreiden. Maar ook op de lastige momenten, bij calamiteiten of als je afscheid wilt nemen van de branche.
  • Informatie. Wij weten wat er speelt in de branche; we hebben oren en ogen open staan voor trends, ontwikkelingen en wijzigingen op bestuurlijk-gemeentelijk niveau.
  • Voordeel. Lid zijn van KHN levert direct voordeel op in de vorm van besparingen. Onze partners zijn geselecteerd op gunstige prijzen en voorwaarden, maar ook op het juiste serviceniveau en ervaring met de horeca.

 


Neem contact op met Koninklijke Horeca Nederland

Berichten van Koninklijke Horeca NederlandNog geen berichten gepost door Koninklijke Horeca Nederland

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht