Kolibrie HRM voor Horeca


Kolibrie is marktleider in HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever biedt Kolibrie de allerbeste zorg en arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten en uitzenden aan.

MARKTLEIDER EN SPECIALIST

Kolibrie HRM voor Horeca bestaat sinds 1994 en is uitgegroeid tot marktleider en specialist. Door onze focus op de horecabranche weten wij wat u als ondernemer boeit en bezielt en waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Kolibrie verloont ruim 25.000 medewerkers.

GEEN KLEINE LETTERTJES

Bij Kolibrie zijn er geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras en komt u dus nooit voor verrassingen te staan. Samen met onze scherpe all-in tarieven weet u daarom op elk moment exact hoe uw loonkosten zich verhouden tot uw omzet.

BESTE ZORG EN ARBEIDSVOORWAARDEN VOOR UW MEDEWERKERS

Kolibrie zorgt ervoor dat uw medewerkers prettig kunnen werken, zonder zorgen over salaris, regelingen of andere administratieve kwesties. En lekker werken betekent lekker leven! Het traject van inschrijving tot arbeidsovereenkomst verloopt digitaal en dus heel eenvoudig. Uw medewerkers kunnen in Kolibrie Online hun loonstrook ophalen, loonbetalingen opvragen en de hoogte van de reserveringen volgen. Jaarlijks ontvangen ze ook een digitale jaaropgave van Kolibrie. Met al hun vragen kunnen ze terecht bij de helpdesk. Bovendien bouwen ze pensioen op. Daarnaast zijn ze verzekerd tegen ongevallen op de werkvloer en tijdens woon-werkverkeer en bestaat de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering.

Uw bedrijf groeit als medewerkers zichzelf ontwikkelen. En daar helpen we u graag bij. Kolibrie werkt namelijk samen met GoodHabitz, dé online opleider van Nederland. Daarom krijgen alle medewerkers van Kolibrie, onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen. Van ‘persoonlijke effectiviteit’ tot management‘’, van klantgerichtheid‘’ tot teamwork‘’. Gevarieerd en to-the-point. Cadeautje van Kolibrie. Leren waar en wanneer je maar wilt, want daar houdt de nieuwe generatie medewerkers van. Hoe werkt het?

BESTE ZORG VOOR U

Bij Kolibrie dragen we zorg voor alle werkzaamheden én kosten bij ziekte, ontslag, leegloop en juridische conflicten. U loopt in deze dus geen enkel risico. Kolibrie hanteert absoluut geen uitzendbeding en uitsluiting van loondoorbetalingsverplichting. Bovendien gaan we altijd, in overleg met u en uw medewerkers, op zoek naar de beste oplossing. Wij sturen nooit een rekening voor juridische zaken, ziektekosten of dergelijke. Zorgeloos zakendoen, daar draait het bij Kolibrie om.

ONGEBONDEN EN VRIJBLIJVEND ZAKEN DOEN

Wij onderscheiden ons door het vrijblijvende karakter van de samenwerking met onze relaties: geen contract, geen minimale opzegtermijn, geen minimum aantal uren of medewerkers, geen minimale of maximale termijn. Samenwerken met Kolibrie betekent ongebonden en vrijblijvend zaken doen op basis van duidelijke gezamenlijke afspraken in de vorm van een ‘gentlemen’s agreement’.

Bekijk onze website: https://www.kolibriepayroll.nl/

Payroll | HRM | Uitzenden

Kolibrie is marktleider op het gebied van HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever biedt Kolibrie de allerbeste zorg en arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten en Uitzenden aan.

Contactinformatie

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD Tilburg
Nederland

+3113-5499100
info@kolibrie.nl
https://www.kolibriepayroll.nl/


Neem contact op met Kolibrie HRM voor Horeca

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!