KoffieTcacao


koffieTcacao is het platform over de wereld van specialty coffee, thee en cacao met een kwartaal magazine, website en online shop. Sinds 2012 willen we liefhebbers informeren, amuseren en inspireren.

Elk kwartaal vullen we daarom vol overgave koffieTcacao magazine met diepgaande reportages, interviews met gevestigde namen én nieuw talent, columns van professionals, handige reviews plus tutorials en de allerlaatste gear. Hiervoor reizen we af naar de origine, dompelen we ons onder in de cultuur én brengen we je het laatste uit de levendige scène.

Hiernaast is koffietcacao.nl met dagelijkse posts natuurlijk dé plek om het laatste nieuws uit de wereld van koffie, thee en cacao op te pikken. Ook vinden we het geweldig als jij ons ‘ontmoet’ op Facebook, Instagram!

Of je abonneert op onze nieuwsbrief, waarmee je nooit meer de hotste nieuwsitems, opkomende events en speciale acties mist!

Contactinformatie
info@koffietcacao.nl
https://koffietcacao.nl/


Neem contact op met KoffieTcacao

Berichten van KoffieTcacao
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!