Koffiebranderij Mocca d’Or


Wie van goede koffie houdt, kan zijn hart ophalen bij koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle en Breda. Al jarenlang is Mocca d’Or expert als het gaat om het branden van de beste espressomelanges die gebrand worden volgens het unieke SlowRoast® brandprocedé, waardoor kwaliteit en smaakbeleving van de koffieboon optimaal is. Mocca d’Or biedt een totaal koffieconcept en fungeert tevens als adviseur in de presentatie van de perfecte koffiepresentatie binnen de horeca middels barista trainingen.

Koffie voor horeca

Mocca d’Or is een landelijk bekend koffiemerk met een A-merk positionering richting horeca en heeft als doel koffiebeleving bij klanten naar een hoger level te tillen. Mocca d’Or brandt al jaren koffie volgens de Slowroast methode. Dit roosterproces kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen zo wel het best tot hun recht. Dankzij deze unieke formule, onze kennis, service en de inzet van onze horeca klanten hebben wij afgelopen jaar maar liefst 19 van deze klanten in ‘Misset Horeca Koffie Top 100’ gekregen. Dat wilt u toch ook?

Goede koffie is hierbij natuurlijk de basis, maar voor een optimale koffiebeleving in de horeca heeft Mocca d’Or verscheidene uitgekiende totaalconcepten. U kunt bij ons terecht voor de beste koffiebonen, maar ook voor kwaliteit koffiemachines, prachtig servies en een compleet ‘around the cup’ assortiment. Denk hierbij letterlijk aan alles rondom het kopje koffie. Van melk, suiker en koekjes tot Barista tools zoals tampers en weegschalen.

Daarnaast bieden wij uitstekende ondersteuning, service Barista trainingen van verscheidene niveaus. Hiermee zorgen we er samen voor dat u koffie kunt presenteren waar u trots op bent! Dit verklaart dan ook onze slogan op de koffieverpakking: “COFFEE WE’RE PROUD OF”.

Bradley’s Tea

Met het theemerk Bradley’s Tea ben je verzekerd van kwaliteitsthee en heb je een écht horeca-merk in handen. De smaakvolle thee blends zijn puur & natuurlijk en voorzien van een Fairtrade-keurmerk. Waarbij de Organic-lijn tevens voorzien is van het Bio-keurmerk . Het assortiment is daarbij net zo divers als de smaak van jouw gasten en omvat naast de klassieke hardlopers ook vele verrassende theëen. Met keuze uit vier verschillende productlijnen, vind je zeker een match met de behoefte van jouw locatie.

Nuova Simonelli

Nuova Simonelli is een Italiaans bedrijf, dat al sinds 1936 professionele koffiemachines maakt. Het is niet voor niets dat de beste Barista’s ter wereld enkel met de machines van Nuova Simonelli werken. Mocca d’Or is al jaren exclusief dealer van dit merk. Iedere Nuova Simonelli-machine ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook uitermate gebruiksvriendelijk en haalt de beste smaak uit uw koffieboon. Het Italiaanse bedrijf kiest namelijk voor duurzame materialen, die lange tijd meegaan.

Contactinformatie
verkoop@moccador.com
https://www.moccador.nl


Neem contact op met Koffiebranderij Mocca d’Or

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!